top of page
Obrázek autorapLanas

Imperio - Cyberdream: hudba odjinud?

Ve svém archívu jsem narazil na klip Cyberdream od skupiny Imperio ve kterém, dle slov jedné indigové dívenky, jsou určitá sdělení, či poselství. Pevně věřím, že mnohým lidem dekódováním (DEŠIFROVÁNÍM) skupiny IMPÉRIO a jejich skladeb hodně pomůže v hledání na planetě Zemi …..Zakleté planetě zemi, dodává tomáš marný….



Dáme se tedy do práce. Prvně si objasníme,  co znamená slovo IMPÉRIO. Asi byste hodně dlouho hledali, než byste na význam přišli. Možná nikdy, nechci vás podceňovat.  Rozdělíme si ho na tři slova:

IM    PER    IO

IM přeloženo z angličtiny znamená  IM - inteligentní sdělování

PER  přeloženo z angličtiny znamená  - PER - rozdělení na

IO  přeloženo z angličtiny znamená  IO - informační zásuvka


Skladba číslo 5

Pojďme si nyní rozkódovat  skladbu číslo 5 Cyber dream. Pro ty čtenáře, kteří nevědí nic o zavedených datech v morfogenetických polích vesmíru opakuji následující: Člověk je zakódován v morfogenetických datech vesmíru číslicí  5 Dualita má číslo 2 Lidstvo je zakódováno číslicí  555 Hmota a šest padlých andělů číslicí 6 Ďábel 666, kterému patří veškerá hmota. V dekódovaných skladbách vystupuje váš průvodce jako operátor. Refrémy zpívá vaše duše, která si přeje přejít na její rady, zabývat se intuicí!!!!! Začneme tedy skladbou číslo 5. 5 je člověk na planetě zemi a ve vesmíru.

Zde máte anglickou verzi

Welcome to Cyber Dream Word Please Enter Correct Password to Activate the Program You Are Connected Please Enter Code For Selected Destination Destination Roman Empire Enjoy Your Trip With Cyber Dream All Systems Ready For Action Enter Code 1121 Activated I Believe in the Power of Magic In the Power of Magic In the Power of Dreams I Believe in the Power of Magic In the Power of Magic In the Power of Dreams Enter Code 2764 All Systems Ready For Higher Level 3,2,1 Action Enter Code 3257 Activated I Believe in the Power of Magic In the Power of Magic In the Power of Dreams I Believe in the Power of Magic In the Power of Magic In the Power of Dreams Enter Code 4239 Activated I Believe in the Power of Magic In the Power of Magic In the Power of Dreams(X2) All Systems Back to Level One This Was a Journey With Cyber Dream


Český překlad s vysvětlením sděleného a dekódováním

Obrazně si představte prosím následující: Stojíte ve frontě, která vede na planetu zemi a modelujete si SAMI vše co chcete na planetě zemi zažít – samozřejmě vizualizací, zde ji ještě ovládáte. Až jste vše vymodelovali a vše obrazně představili, navážete (samozřejmě až na vás přijde řada) kontakt s vašim operátorem a vašim průvodcem. Zde je smysluplný překlad: Průvodce vás vítá slovy: Vítejte ve snovém světě. Průvodce vás vyzývá: Prosím zadejte vaše správné PIN číslo, pod kterým jste veden ve vesmíru, jako část boha,  abyste aktivoval program. Průvodce potvrzuje:  Jste připojen. Průvodce vás vyzývá a dává další pokyn:   Prosím zvolte kód pro vaši destinaci (cíl). Prosím zadejte,  kterou matku jste si vybral.  (Vstupujete do plodu ve třetím měsíci) Průvodce sděluje: destinace  Roman Empire - což znamená lidstvo na planetě zemi. Pozn překladatele: (Bylo to popsáno i v pyramidách v hieroglyfech, které rozluštil  Jean Francois Champolion,  kterého taky museli za objevené zlikvidovat…..) Ano příliš mnoho objevil a mluvil….. Váš cíl je lidstvo planety země. Průvodce sděluje:  Užijte si váš výlet ve snovém světě. Průvodce sděluje: Všechny systémy jsou aktivovány. Veškeré systémy plodu jsou prostoupeny vaší duší (energetickým otiskem) čili aktivovány. Průvodce vás vyzývá: Zadejte kód  1121 (což je číslo, sečteno dohromady 5, stáváte se člověkem) Je zde oznámen porod plodu vycházející z matky a proměna vševědoucího boha ve snovém světě na člověka. Průvodce vám oznamuje:  Jste aktivováni ve snovém světě. Nastupuje na řadu vaše duše a ta zpívá do vašeho mozku na aktivaci po celou délku vašeho života na planetě zemi, je to intuice a kdo ji tak asi poslouchá????? Raději necháte vždy zvítězit Vaše školou naučené a posílené EGO (Kdybyste měli po ruce tajné kódy atlantiďanů nebo ty stejné z pyramid, dozvěděli byste se, že tři písmena EGO neznamenají nic jiného než maximální energií a silou likvidovat člověka) Podívejte se, co celý život člověk dělá!!!!! No naštěstí už nebude mít tu možnost moc dlouho. Tak tedy jak jsem již řekl -Nastupuje na řadu vaše duše a ta zpívá do vašeho mozku na aktivaci po celou délku vašeho života na planetě zemi, je to intuice.

Věřím v sílu (VLASTNÍ ) MAGIE

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) KOUZEL

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) SNŮ Duše opakuje pro dualitu a upozornění na důležitost podruhé: Věřím v sílu (VLASTNÍ ) MAGIE

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) KOUZEL

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) SNŮ


Průvodce vám oznamuje:  Zadejte kód 2764 PO SEČTENÍ DOSTÁVÁTE ČÍSLO 1, JSTE 1 A VŽDY ZDE JSTE SAMI PRO SEBE A BUDETE JEN SAMI PRO SEBE. Máte zde něco objevit.


Jen pro zajímavost: ČAS NA CD ČI KLIPU 2:11=4 což je čtyřdimenzionální systém.

Hudba zvážněla a bude vám oznámeno závažné sdělení:

Průvodce vám oznamuje: Všechny systémy na vyšší úroveň.

Následuje odpočítávání 3-2-1= 6 Nacházíte se ve hmotě ovládané 6 černými anděly. Jste s nimi v akci.

Průvodce vám oznamuje: zadejte kód 3257 což je číslo 3+2=5 5 5= lidsvo (stali jste se dospělími) a zbývá 2 pro dualitu, vymezení možností pro lidstvo v duálním systému. A v iterakci s předchozím sdělením.  Buď jste zde skončli  s vymytými mozky nebo jste prohlédli. To je ta dualita v interakci.

Průvodce vám oznamuje: jste aktivování. Dospěli jste v duálním systému, nejste již děti ale dospělí.

Vaše duše opět pro vás zpívá a nabádá vás:

Věřím v sílu (VLASTNÍ ) MAGIE

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) KOUZEL

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) SNŮ Duše opakuje pro dualitu a upozornění na důležitost podruhé: Věřím v sílu (VLASTNÍ) MAGIE

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) KOUZEL

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) SNŮ

Průvodce vám oznamuje: Zadejte kód 4239 což je 639. V dualitním 3 dimenzionálním systému stojí oproti sobě 9 jako bohové a 6 černých andělů.

Průvodce vám oznamuje: Jste aktivováni v tomhle systému.

Věřím v sílu (VLASTNÍ ) MAGIE Věřím v sílu (VLASTNÍCH) KOUZEL

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) SNŮ

Věřím v sílu (VLASTNÍ) MAGIE

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) KOUZEL

Věřím v sílu (VLASTNÍCH) SNŮ

Průvodce vám oznamuje: veškeré systémy zpět na úroveň 1. Opět vás upozorňuje, že vždy zde na planetě zemi zůstáváte jenom sami pro sebe a zůstanete sami. (upozorňuji, že to nemá nic společného s tím, že žijete s ženou a dětmi nebo rodinou)

Průvodce vám oznamuje: to byla ceta vaším kybernetickým snem ( na planetě zemi) Konec písně

44 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


bottom of page